Startup Canvas

Iedereen lijkt wel een startup te willen zijn, er een te willen beginnen of erin te willen investeren. Wij ook. En we doen het ook. We investeren in veelbelovende startups zoals Achieved, coachen startups bij Yes!Delft LaunchLab en UtrechtInc, doen mee aan events als Evolv en Lean Startup Machine, en... we organiseren samen met startup addicts & firestarters Accelerator en Gamechanger programma's voor bedrijven.

Kun je als bedrijf iets met startups om de behoefte aan innovatie vorm te geven? Of vraag je je af hoe je meer creativiteit krijgt in je bedrijf? Zoek je naar manieren om samen te werken met start-ups? Zo heb je ongetwijfeld ook gehoord van de Lean Start-up manier van werken en hoe je experimenten kunt starten om de aannames achter je idee snel te toetsen. Direct toepasbaar op teams van medewerkers om versnelling te geven aan (innovatie)projecten.

Het startup canvas, ontwikkeld door Strategiemakers, is een tool waarmee je in kaart kunt brengen waar je behoeften liggen en welke ‘startup’-mogelijkheden passen bij deze behoeften. Kortom: hoe werk je succcesvol samen met & aan startups?

Wat je ook van plan bent, het is een strategische keuze hoe om te gaan met start-ups en het Startup Canvas biedt je een handvat om deze keuzes te maken. We lichten het canvas graag toe in een persoonlijk gesprek of kunnen een Startup Canvas sessie van 2 uur organiseren voor je bedrijf. Bel ons op 020-2402296 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Loading...
Loading...