In gesprek met Lotte Geertsen

De afgelopen maanden heb ik veel samengewerkt met Lotte Geertsen, medestudent Strategy & Organization. We delen de interesse in innovatie, en specifiek in collaborative innovatie. Lotte heeft onderzoek gedaan naar het ideation proces op Science & Technology Parks en is tot interessante inzichten gekomen. Deze inzichten deelt ze hieronder in een interview.


In gesprek met Frank Oonk

Er zijn verschillende mensen die zich rondom het spanningsveld corporates - incubators bevinden. Zo ook Frank Oonk, Serial Entrepreneur. De visie van mensen als Frank Oonk, die rollen aannemen als bijvoorbeeld mentor, investor of expert, zijn minstens zo waardevol als het perspectief van de partijen zelf. In mijn online ontmoeting met Frank wordt duidelijk waarom.

In gesprek met Broos Bakens

Naast mentoren en investeerders zijn er ook dienstverlenende partijen betrokken bij incubators en accelerators. EY is hier een voorbeeld van. Zij bieden start-ups diensten aan tegen een gereduceerd tarief. Hierover ging ik in gesprek met Broos Bakens, initiatiefnemer van het EYnovation initiative.